fbpx
AC_neg_2_245x
Leikkiluola – monipuolinen retkikohde ryhmille

Leikkiluola ryhmille ja yksityistilaisuuksiin

Leikkiluolassa järjestät mieleenpainuvan päiväkotiretken luokkaretken, liikuntapäivän, joukkuetapahtuman tai vaikkapa yrityksen asiakas- tai henkilöstötilaisuuden. Ryhmä voi käyttää Leikkiluolaa sen aukioloaikana ostamalla ryhmäliput osallistujille. Tämä on edullinen tapa viihtyä Leikkiluolassa isommalla porukalla.

Mikäli haluat Leikkiluolan vain ryhmän omaan käyttöön, tämä onnistuu varaamalla yksityistilaisuus Leikkiluolaan. Näin saatte peuhata rauhassa vain oman porukan kesken. Jos haluat tilaisuuteesi monipuolisuutta, hallin muut liikunta-aktiviteetit antavat mahdollisuuden vaikka minkälaiseen liikkumiseen. Leikkiluolan aktiviteettien lisäksi tilaisuuteen voi sisällyttää helposti esimerkiksi salibandya, sählyä, futsalia, jumppia tai ryhmäliikkumisleikkejä.

Kun kiinnostut Leikkiluolan ryhmätilaisuudesta, otathan yhteyttä Arena Centerin myyntipalveluun.

Leikkiluola päiväkotiryhmille

Leikkiluola on päiväkotiryhmille mainio retkikohde. Leikkiluolan aktiviteetit sopivat täydellisesti päiväkoti-ikäisille eli riemua ja liikuntaa riittää!

Leikkiluola sopii ryhmille myös kompaktin kokonsa ansiosta, sillä lasten on helppo löytää ohjaajat ja porukan saa nopeasti takaisin kasaan.

Leikkiluolan päiväkotihinta on 4 euroa / lapsi. Hinta on voimassa arkisin ennen klo 16:00.

Kiinnostuitko? Kysy lisätiedot ja tee varaus myyntipalvelussamme.

Leikkiluola koululaisryhmille

Leikkiluola sopii erittäin hyvin alakoululaisten retkikohteeksi. Monipuoliset aktiviteetit saavat lapset takuuvarmasti liikkumaan ja innostumaan.

Leikkiluola sopii ryhmille myös kompaktin kokonsa ansiosta, sillä lasten on helppo löytää ohjaajat ja porukan saa nopeasti takaisin kasaan.

Leikkiluolan koululaishinta on 6 euroa / lapsi. Hinta on voimassa arkisin ennen klo 16:00.

Kiinnostuitko? Kysy lisätiedot ja tee varaus myyntipalvelussamme.

Leikkiluola joukkueille

Haluaisitko järjestää omalle joukkueellesi erilaisen kauden avaus- tai päätöstapahtuman tai vaikkapa pikkujoulut? Leikkiluolassa tämä onnistuu hauskoissa merkeissä ja samalla tulee purettua kivasti energiaa!

Lasten eri urheilulajien joukkuetapahtumat ovat Leikkiluolassa suosittuja. Näissä tapahtumissa aktiviteettia riittää ja myös tarjoilujen tilaaminen koko porukalle onnistuu synttäripakettien tyyliin.

Leikkiluolan joukkue/ryhmähinta on 10 euroa / lapsi. Hinta on vähintään 12 hengelle ja voimassa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Mikäli haluat koko porukalle myös oman tilan tunniksi Synttäriluolasta ja tarjoilut (sipsit, popparit, jäätelötarjotin ja partybooli), hinta on 18 euroa / lapsi (vähintään 12 lasta).

Kiinnostuitko? Kysy lisätiedot ja tee varaus myyntipalvelussamme.

Leikkiluola yrityksille

Haluaisitko varata koko Leikkiluolan omaan käyttöön yrityksen tarpeisiin? Leikkiluola soveltuu hyvin maksimissaan 100 hengen yksityistilaisuuksiin, joissa riemua riittää. 

Yritys voi varata Leikkiluolan esimerkiksi henkilökunnan perhepäivää varten, jolloin työntekijät voivat tulla viihtymään oman lähipiirinsä pikkuväen kanssa. Leikkiluola tarjoaa myös mieleenpainuvat tapahtumapäivät yrityksille. Leikkiluolassa toteutat vaivatta yrityksen koko perheen pikkujoulutapahtumat, kevättapahtumat tai vaikkapa tuotelanseeraukset, joissa pehmeät arvot ja perheet ovat keskiössä.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin annetaan mielikuvitukselle valtaa, ideoidaan yhdessä ja järjestetään tapahtuma sinunkin yrityksellesi, jossa tekemistä riittää ja niin lapset kuin vanhemmatkin varmasti viihtyvät!

Kiinnostuitko? Kysy lisätiedot ja tee varaus myyntipalvelussamme.

Leikkiluolan yksityistilaisuudet

Yrityskäytön lisäksi Leikkiluolan voi varata yksityiskäyttöön esimerkiksi seuralle, järjestölle, yhdistykselle tai vaikkapa naapuruston lapsille. Leikkiluola soveltuu hyvin maksimissaan 100 hengen yksityistilaisuuksiin, joissa riemua riittää. 

Yksityistilaisuuden Leikkiluolaan voi varata esimerkiksi yhdistyksen tai koko seuran perhetapahtumaa varten. Leikkiluola innostaa lapset ja aikuiset liikkumaan yhdessä, sillä myös aikuiset voivat osallistua kaikkiin Leikkiluolaan aktiviteetteihin lasten kanssa. Perhepäivässä yhdessä liikkuminen luo ikimuistoisia hetkiä niin lapsille kuin aikuisillekin!

Kiinnostuitko? Kysy lisätiedot ja tee varaus myyntipalvelussamme.

Varaa Leikkiluola ryhmällesi

Kun kiinnostut Leikkiluolan ryhmätilaisuudesta, otathan yhteyttä Arena Centerin myyntipalveluun puhelimitse, sähköpostilla tai täytä allaoleva tarjouspyyntölomake

MYYNTIPALVELU

Arena Center myyntipalvelu
(synttärit, ryhmät, tilaisuudet, tapahtumat)
puh. 044 700 7060 (arkisin klo 9-16)
myynti@arenacenter.fi

Pyydä tarjous ryhmätilaisuudesta