fbpx
AC_neg_2_245x
Synttärit Leikkiluolassa

Vietä vauhdikkaat synttärit Leikkiluolassa

Leikkiluola on pienten synttärisankareiden ja vieraiden lempipaikka! Leikkiluola synttäreillä sankarin vanhemmatkin pääsevät helpolla, sillä me huolehdimme tarjoiluista ja temmellystilaa riittää. Juhlaherkut on katettu omaan synttäritilaan, joka on seurueen käytössä tunnin ajan. Tarjoilut voi valita joko omaan Synttäriluolaan, omaan Synttärimökkiin tai kahvioon. Leikkimään voit tulla jo tuntia ennen sovittua synttäriaikaa ja synttäritilassa nautittujen herkkujen jälkeenkin voit jäädä vapaasti vieraittesi kanssa leikkimään.

Varaa Leikkiluolan synttäripaketti, joka sisältää rutkasti leikkisää aikaa sekä poimimasi herkulliset tarjoilut valmiiksi synttäritilaan katettuna. Tutustu alta synttäripakettien herkkuvaihtoehtoihin ja tiloihin ja tee varaus.

Leikkiluolan synttärit ovat helppo ja hauska tapa järjestää juhlat, jossa viihtyvät sekä lapset että aikuiset!

Leikkiluolan synttäripaketit

Leikkiluolan synttäripaketit sisältävät rutkasti leikkisää aikaa Leikkiluolassa sekä herkulliset tarjoilut valmiiksi synttäritilaan katettuna, sillä vauhdikkaisiin synttäreihin kuuluu aina herkulliset tarjoilut! Olemme koonneet synttäritarjottimelle kolme toinen toistaan maistuvampaa synttäripakettivaihtoehtoa, josta voit valita sankarillesi sopivimman kokonaisuuden.
Valmiita synttäripaketteja voit myös täydentää mahtavilla lisäherkuilla. Näiltä synttäreiltä ei nälkäisenä lähdetä!

rengasliuku

Leikkiluola synttäripaketti "JÄTSKIHERKUTTELUT"

Herkullinen peruspaketti

26,- / lapsi
 • Tunti leikkiaikaa ennen synttäritilaan siirtymistä ja herkuttelua
 • Synttäritila käytössäsi tunnin
 • Jätskiherkuttelu -tarjoilu sis. sipsit, popparit, dippikasvikset, jäätelötarjotin, pillimehu (1/lapsi)
 • Kahvit kahdelle aikuiselle
 • Vapaa leikkiaika synttäriherkuttelujen jälkeen
 • Voit täydentää tarjoiluja maistuvilla lisäherkuilla ks. alla
trampalla

Leikkiluola synttäripaketti "SUOLAISTA HERKKUA"

Extrapaketti hodareilla tai nugeteilla

28,- / lapsi
 • Tunti leikkiaikaa ennen synttäritilaan siirtymistä ja herkuttelua
 • Synttäritila käytössäsi tunnin
 • Suolaista herkkua -tarjoilu sis. hodarit (1 kpl/lapsi) tai nugetit (4 kpl/lapsi), sipsit, popparit, dippikasvikset, jäätelötarjotin, pillimehu (1/lapsi)
 • Kahvit kahdelle aikuiselle
 • Vapaa leikkiaika synttäriherkuttelujen jälkeen
 • Voit täydentää tarjoiluja maistuvilla lisäherkuilla ks. alla
rullaliuku

Leikkiluola synttäripaketti "SUUT MAKEAKSI"

Extrapaketti donitseilla ja karkeilla

28,- / lapsi
 • Tunti leikkiaikaa ennen synttäritilaan siirtymistä ja herkuttelua
 • Synttäritila käytössäsi tunnin
 • Suut makeaksi -tarjoilu sis. Donitsit (1 kpl/lapsi), karkkikulho, sipsit, popparit, dippikasvikset, jäätelötarjotin, pillimehu (1/lapsi)
 • Kahvit kahdelle aikuiselle
 • Vapaa leikkiaika synttäriherkuttelujen jälkeen
 • Voit täydentää tarjoiluja maistuvilla lisäherkuilla ks. alla

Lisäherkkuja pöytään

Leikkiluolan synttäripakettien tarjoiluja voit täydentää myös maistuvilla lisäherkuilla.

Leikkiluolan synttäritilat

Leikkiluola synttäreiden onnittelulaulut lauletaan synttäritilassa, jonne myös synttäriherkut katetaan. Synttäritila on käytössäsi yhden tunnin ajan. Leikkimään voit tulla jo tuntia ennen sovittua synttäriaikaa ja herkuttelujen jälkeen synttäriporukka pääsee jatkamaan leikkejä Leikkiluolassa niin pitkään, kuin virtaa ja leikki-intoa riittää.

Tutustu alla synttäritiloihin.

Synttäriluola

Kivikaudella asuttiin luolissa ja kun vieraita tuli kyläilemään, pistettiin luolapippalot pystyyn. Niinpä Leikkiluolassakin onnittelulaulut lauletaan tietysti Synttäriluolassa. Synttäriluolan uumenissa juhlii hyvin enintään 16 hengen juhlaporukka.

Synttärimökki

Kun kivikaudelta matkustettiin ajassa eteenpäin, siirryttiin myös synttäreitä juhlimaan
puisiin majoihin eli mökkeihin.
Leikkiluolan Synttärimökki on mainio paikka enintään 8 lapsen ilonpitoon.

Kahvio

Kun synttärivieraita on koko klaani eikä vaikkapa eskariryhmästä ole tohtinut ketään jättää kutsumatta, on Leikkiluolan sivustaan katetut juhlapöydät (maks. 24 lasta) mitä mainioin ratkaisu.

Tästä alkaa vauhdikkaiden synttäreiden varaus:

Pääset tekemään Leikkiluolan synttäreiden varauksen kätevästi suoraan varausjärjestelmäämme alla olevalla lomakkeella. Valitse vain päivä, aika ja tarjoilu – kutsu vieraat ja tule leikkisästi juhlimaan (on line -varauksen tekeminen vaatii kirjautumisen Avoinna24 palveluun)

Mikäli et halua tehdä varausta verkossa, voit myös täyttää synttäritiedustelu lomakkeen ja lähettää sen, jolloin myyntipalvelumme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä varauksen tekemiseksi. Huomioithan, että lomakkeella tehty varaustiedustelu ei tarkoita vielä varausta, vaan synttärivarauksesi on voimassa vasta, kun myyntipalvelumme on sen vahvistanut.

 • Varaa synttäritila

  Katso alla olevasta ajanvarauskalenterista synttäreille sopiva päivä, kellonaika ja tila. Synttäritilaa pääset vaihtamaan kohdasta "Palveluntarjoaja". Kun aika ja paikka on selvillä – tee varaus. Varaus on tässä vaiheessa alustava. Vahvistamme alustavan varauksen aina sähköpostitse viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huomioithan, että varauksen voit tehdä vähintään 7 vuorokauden päähän. Mikäli synttäreiden kanssa on hoppu, ota yhteyttä myyntipalveluun puh. 044 700 7060 (ark. 9-16).

 • Tilaa synttäriherkut

  Tilavarauksen jälkeen siirry tarjoilujen tilauslomakkeelle. Valitse haluamasi herkkupaketti sekä mahdolliset lisätarjoilut ja lähetä tilaus. Myyntipalvelumme lähettää sinulle vielä vahvistuksen tarjoilujen tilauksesta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 • Tarkista varausvahvistus

  Myyntipalvelumme lähettää sinulle varauksestasi ja synttäriherkkutilauksesta vahvistuksen. Tarkistathan varausvahvistuksen huolellisesti, jotta kaikki on tilattu toiveidesi mukaisesti.

 • Kutsu vieraat

  Kun varaus on kunnossa, on aika kutsua vieraat vauhdikkaisiin synttärikekkereihin.

Varaa synttäritila ja tilaa herkut

Katso alla olevasta kalenterista synttäreille sopiva päivä, kellonaika ja tila. Synttäritilaa pääset vaihtamaan kohdasta ”Palveluntarjoaja”, valitse siis haluatko juhlia Synttäriluolassa (varauslomakkeessa oletuksena), Synttärimökissä vai kahvioon katetussa synttäripöydässä. Kun aika ja paikka on selvillä – tee varaus. Tilavarauksen jälkeen pääset valitsemaan synttäriherkut. Myyntipalvelumme lähettää sinulle vielä vahvistuksen tilavarauksesta ja synttäriherkkutilauksesta viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varauksen tekeminen vaatii kirjautumisen varausjärjestelmään.

Mikäli et halua tehdä tilavarausta verkossa, voit myös täyttää synttäritiedustelu lomakkeen ja lähettä sen, jolloin myyntipalvelumme on sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä varauksen tekemiseksi. Huomioithan, että varaustiedustelu ei tarkoita vielä varausta, vaan synttärivarauksesi on voimassa vasta, kun myyntipalvelumme on sen vahvistanut.

Synttäreiden UKK

Alta löydät vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin Leikkiluola synttäreiden järjestämisestä. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, älä epäröi ottaa yhteyttä. Myyntipalvelumme palvelee sinua synttäriasioissa numerossa 044 700 7060 tai sähköpostitse myynti@arenacenter.fi.

1) Voit varata synttärit tältä sivulta olevalla on-line varauslomakkeella.

2) Voit myös täyttää varaustiedustelulomakkeen haluamillesi synttäreille. Tällöin tieto tulee myyntipalveluumme, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tekee tarvittavat varaukset. Samalla he sopivat kanssasi synttärijuhlien tarkemmat yksityiskohdat.

3) Voit myös soittaa suoraan myyntipalveluumme 044 700 7060 ja sopia puhelimitse synttärivarauksesta.

Riippumatta siitä teetkö varauksen on-line, synttäritiedustelu lomakkeella tai puhelimitse, Leikkiluola synttärit maksetaan aina paikanpäällä kassaan ennen synttäreiden alkua. Maksuvälineinä käyvät käteinen, sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Varaus on mahdollista perua tai siirtää pätevästä syystä, kuten lapsen sairastuminen. Mikäli syntymäpäiviin on aikaa enemmän kuin 7 vuorokautta, ne voi perua kokonaan. Jos aikaa on alle 7 vuorokautta, voidaan syntymäpäivät siirtää toiseen ajankohtaan.

Myyntipalvelumme lähettämässä varausvahvistuksessa ilmoitetaan ajankohta, johon mennessä lopullinen osallistujamäärä tulee vahvistaa. Mikäli tämän jälkeen tulee viimehetken muutoksia, kannattaa niistä olla heti yhteydessä myyntipalveluun.

Mikäli synttäreihin on aikaa alle 7 vuorokautta, voidaan syntymäpäiviä siirtää ja pyrimme löytämään uuden ajan synttäreiden järjestämiseksi.

Peruspaketti Leikkiluolasynttäreissä sisältää 6 lasta, sisältäen myös synttärisankarin.

Leikkiluola huolehtii kaikki tarvittavat tarjoilut. Omien eväiden tuominen ei ole hygienia- ja siistiyssyiden takia sallittua. Jos valikoimissamme ei ole allergikolle sopivia tuotteita, asiakas voi etukäteen sopia myyntipalvelumme kanssa omien herkkujen tuomisesta kyseiselle lapselle.

Suurin osa tarjoiluista on muokattavissa kaikille sopiviksi. Myyntipalvelumme lähettämässä varausvahvistuksessa ilmoitetaan ajankohta, johon mennessä kaikki erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa meille. Jos valikoimissamme ei ole allergikolle sopivia tuotteita, asiakas voi sopia myyntipalvelumme kanssa omien herkkujen tuomisesta kyseiselle lapselle.

Leikkiluola-synttäreille on hyvä pukeutua mukaviin ja liikunnalliseen leikkiin sopiviin vaatteisiin. Huomioithan, että Leikkiluolassa pitää olla sukat tai sisätossut jalassa!

Synttäritila on käytössäsi yhden tunnin ajan. Leikkimään voit tulla jo tuntia ennen sovittua synttäriaikaa ja synttäritilassa nautittujen herkkujen jälkeen voit jäädä leikkimään Leikkiluolaan.

Suosittelemme, että synttärivieraat saapuisivat paikan päälle kuitenkin viimeistään n. 15 minuuttia ennen synttäritilaan varattua aikaa.

Synttäreille pitää olla mukana vähintään yksi aikuinen, joka on vastuussa ryhmästä. Suosittelemme yhtä aikuista viittä lasta kohden. Varsinkin synttäritarjoilujen aikana paikalla on aina syytä olla joku aikuinen, jotta herkutteluhetki sujuu mutkattomasti.

Leikkiluola synttäreillä tarjoamme kahdelle aikuiselle kahvit/teet. Aikuisille on lisäksi mahdollisuus varata tarjoilujen yhteyteen esimerkiksi useammalle kahvia/teetä, pullaa tai pientä suolaista.

Myyntipalvelumme kanssa voidaan aina räätälöidä juuri tarpeitanne vastaava vaihtoehto. Tarjoiluja  ja lisäpalveluita on yhdisteltävissä asiakkaan toiveiden mukaan. Voit aina pyytää tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta tai kysyä meiltä vinkkejä synttäreihin liittyen.

Synttäritila on käytössäsi yhden tunnin ajan. Leikkimään voit tulla jo tuntia ennen sovittua synttäriaikaa ja synttäritilassa nautittujen herkkujen jälkeen voit jäädä leikkimään Leikkiluolaan. Usein synttärivieraat kutsutaan 30-60 minuuttia ennen synttäritilavarauksen alkamista ja alussa on vapaata leikkiä. Kun tilavaraus alkaa, herkut on katettuna synttäritilaan ja siellä lauletaan onnittelulaulut ja jaetaan lahjat. Herkuttelun jälkeen synttäriporukka pääsee jatkamaan leikkejä Leikkiluolassa niin pitkään, kun virtaa riittää.